Reverse Graffiti: Een nieuwe ‘groene’ manier van buitenreclame

Een nieuwe trend binnen ‘groen adverteren’ is reverse graffiti. In tegenstelling tot normale graffiti worden bepaalde oppervlaktes op een muur of straat schoongespoten. Met behulp van sjablonen en een hogedrukspuit worden boodschappen in tekst en beeld aangebracht. Een erg leuke en goedkope manier om op te vallen zonder schade aan het milieu te brengen.

Bekijk ook hieronder filmpje en de website van GreenGraffiti; een bedrijf gespecialiseerd in deze vorm van reclame.

4 gedachten over “Reverse Graffiti: Een nieuwe ‘groene’ manier van buitenreclame

  1. This is very interesting, You are a very skilled blogger.I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

  2. Nu de dag is deze vorm van reclame nog steeds erg populair. Het lijkt er zelfs op dat je deze reclamevorm steeds meer tegenkomt in de steden. Zo laatst heb ik ook een bedrijf gezien in Rotterdam die bezig waren met een campagne. Ik weet niet precies of dit nu ook echt helemaal legaal is. Het is in ieder geval een erg milieuvriendelijke vorm van reclame en daar lijkt niemand last van te hebben!

    Bekijk hier de website van het bedrijf die ook erg creatief omgaat met reverse graffiti. https://urbanpublicity.nl/dienst/reverse-graffiti/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *