Andes Bier: Teletransporter en Friend Recovery Robot

Andes bier, een bekend biermerk in Argentinië, heeft als filosofie om de vriendschappen tussen mannen te versterken. Deze vriendschappen worden vaak onderhouden met een koud pilsje in de kroeg. Het biermerk weet als geen ander dat veel vriendinnen van deze mannen hier vaak niet om staan te springen. Ze hebben daarom om de mannen te helpen twee hele bijzondere gadgets voor in de kroeg ontwikkeld. De eerste is de Teletransporter, een geluidsdichte telefooncel van waaruit je kan bellen met je vriendin terwijl je doet alsof je in het ziekenhuis bent, in de file staat, karateles hebt en nog veel meer.. Een briljante oplossing voor heel veel mannen.

http://www.youtube.com/watch?v=Gfkd81BZQTk

Deze campagne, die overigens meerdere prijzen heeft weten binnen te slepen, werd vervolgd met weer een nieuwe gadget voor in de kroeg: de Andes Friend Recovery robot. Deze robot stelt je in staat om tijd met je vriendin door te brengen en tegelijkertijd ook in de kroeg te zijn met je vrienden!

Het mooie is dat de Teletransporters en de Recovery Robots ook daadwerkelijk in kroegen zijn geplaatst! Een geweldig creatieve manier om je als biermerk te profileren. Daarbij zorgt de virale reactie bij deze campagnes voor de nodige publiciteit op het internet.

@JorisKroes bedankt voor de tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *